آش شلغم
1500 گرم شلغم
1/2 پیمانه ماش خیس خورده
1/2 پیمانه عدس خیس خورده
3 قاشق غذاخوری پیاز داغ عسلی
2/3 پیمانه برنج آشی
500 گرم گوشت چرخ کرده
زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
1/2 کیلو یا کم تر سبزی آش
در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط کنید و کوفته ریزه درست کرده و در کمی روغن سرخ کنید. در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت دهید و مقداری آب بریزید. ماش و عدس را نیز اضافه کرده و بگذارید حرارت ملایم بپزد. بعد شلغم را پوست کنده و رنده ریز کنید و داخل گوشت بریزید و برنج را نیز بشوئید و زرد چوبه، نمک، فلفل را به گوشت اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده و گاهی نیز آش را بهم بزنید.
یک ربع مانده تا آش آماده شود سبزی اش را افزوده و اجازه میدهیم تا آش کاملا جا بیفتد.
🔷👩⚕ @bualii 👨⚕🔷