#دالگونا کافی ☕️☕️
#قهوه
#اسپرسو
🔹مواد لازم:
۱ فنجان شیر
۱ ق چ نسکافه
۱ ق چ شکر
۱ ق چ آبجوش
🔹طرز تهیه:
داخل لیوان نسکافه و شکر و آبجوش رو با یک پره همزن میزنیم تا قهوه بافت خامه ای پیدا کنه، سپس داخل فنجان ریخته و شیر گرم را اضافه کرده و با شکلات یا بیسکوییت یا پودر کاکائو تزیین میکنیم یا اول دوسوم فنجان را شیر میریزیم سپس دالگونا را روی آن میریزیم.
❌ حتما باید نسکافه خالص باشه
❌همه مواد باید به یک میزان باشه تا خوب فوم بگیره
❌دالگونا رو میشه با بیسکوییت و بستنی طبقاتی ریخت و درآخر با دالگونا تزیین کرد.
❌دالگونا درون ظرف دربسته در یخچال حالت خامهای خود را برای چند روز حفظ میکنه. البته این مخلوط در نهایت تهنشین خواهد شد.
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋
@cafenik