29.19M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کافی ☕️☕️ 🔹مواد لازم: ۱  فنجان شیر ۱  ق چ نسکافه ۱  ق چ شکر ۱ ق چ آبجوش 🔹طرز تهیه: داخل لیوان نسکافه و شکر و آبجوش رو با یک پره همزن میزنیم تا قهوه بافت خامه ای پیدا کنه، سپس داخل فنجان ریخته و شیر گرم را اضافه کرده و با شکلات یا بیسکوییت یا پودر کاکائو تزیین میکنیم یا اول دوسوم فنجان را شیر میریزیم سپس دالگونا را روی آن میریزیم. ❌  حتما باید نسکافه خالص باشه ❌همه مواد باید به یک میزان باشه تا خوب فوم بگیره ❌دالگونا رو میشه با بیسکوییت و بستنی طبقاتی ریخت و درآخر با دالگونا تزیین کرد. ❌دالگونا درون ظرف دربسته در یخچال حالت خامه‌ای خود را برای چند روز حفظ می‌کنه. البته این مخلوط در نهایت ته‌نشین خواهد شد. ♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿 😋@cafenik