آموزش کیک کافی شاپی موکا🍪 اگه از طعم و بوی قهوه لذت می‌برید این کیک کافی شاپی رو بهتون پیشنهاد میکنم. توجه داشته باشین که این کیک بدون سس هم طعم خیلی خوبی داره و سس موکا اختیاری است. کیک موکا مواد لازم کیک موکا تخم مرغ: ۴ عدد آرد: ۲ پیمانه شکر: ۱ پیمانه شیر: ۲/۳ پیمانه روغن مایع: ۱/۲ پیمانه قهوه: ۱ ق غ پودر کاکائو: ۲ ق غ بکینگ پودر: ۱ ق م وانیل: ۱ ق چ نمک: ۱ پنس طرز تهیه:  شیر را گرم میکنیم و قهوه را داخل آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود. تخم مرغ و وانیل و شکر را هم می زنیم تا کرمی و کشدار شود، سپس روغن را اضافه میکنیم و بعد شیر قهوه خنک شده را و در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک را که سه مرتبه با هم الک نمودیم در سه مرحله به مواد اضافه کرده و فولد می کنیم. سس موکا مواد لازم سس موکا: شیر: ۱ پیمانه نشاسته ذرت: ۱ق غ شکر: ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه: ۳ق غ یا ۱۰۰ گرم پودر کاکائو: ۲ ق غ پودر نسکافه:۱ قغ وانیل: ۱/۲ ق چ طرز تهیه: نشاسته ذرت و وانیل و پودر کاکائو و پودر نسکافه را روی شیر الک میکنیم و سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به غلظت مناسب برسد.نه شل و نه سفت باشد. وقتی خنک شد خامه را اضافه میکنیم و روی کیک سرد شده میریزیم و ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. (کپی با لینک مجاز است) @cake_aftab_mahtab