8.2M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
درست کردن سس فرانسوی سادست ولی پر نکته تمام نکات رو مینویسم براتون🫡 راستی تولدم مبارک 🤗🥳 @omid_shirinii رسپی سس فرانسوی ۷۵ گرم آب ۱۵۰ گرم گلوکز ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم شکلات سفید کارات ۵۰‌ گرم مس ژلاتین ۱۲۵ گرم خامه صبحانه 🔴 مس ژلاتین ۸۰ گرم آب ولرم ۲۰ گرم ژلاتین طرزتهیه آب ولرم و ژلاتین باهم میکس شود و بعدش بنماری کنید در آخر از صافی رد کنید بزارید داخل یخچال بعد ۲ ساعت آماده هست 🔴 طرزتهیه پوس ماری ۱۰۰ گرم گلوکز رنگ ژله ای دلخواه هر رنگی میتونید استفاده کنید میکس کنید باهم و ۱ ۴۰ ثانیه هم بزنید با دستگاه بلندر من به این روش درست کردم سس فرانسوی رو آب شکر و گلوکز باهم میکس کردم به نقطه جوش رسید از رو گاز آوردم پاین 🚫توجه کنید 🚫 تا به نقطه جوش رسید به همزدن ادامه دادم و شکلات ریختم شکلات که مخلوط شد خامه صبحانه اضافه کردم راستش خامه صبحانم خوب مخلوط نشد یعنی گلوله گلوله داشت و از صافی رد کردم و موادم خوب مخلوط شدن بعدش ۶ دقیقه با دستگاه بلندر همزدم بعدش با روشی که توی ویدئو گفتم حباب های روی سس رو گرفتم ۱۲ ساعت گذاشتم داخل یخچال و بعد یخچال سس قلیزه میزاریم داخل ماکارون فر توجه کنید نباید گرم بشن همین که صاف شدن و روان اوکیه اینجا میتونید هر رنگی درست کنید از رنگ کپی کیک استفاده کنید عالیه نکته پوست ماری باید رقیق باشه وقتی میزنی رو کیک نکته بلافاصله بعد ریختن سوس بیاد پوس ماری انجام بدین نکته کیک باید باید داخل فریز یخ زده باشه نکته سوس نباید داغ باشه وقتی می‌ریزی رو کیک نکته سوس باید ۶ دقیقه بعد از حاضر شدن بلندر بخوره @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁