آموزش کیک لایه ای دو رنگ با بافت عالی و طعم محشر خدمت شما😍
@behh_food
@behh_food
🌼بیست و سومین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی خدمت شما
✅سییوش کنید که این رسپی ها رو هیچ کجا راایگان بهتون نمیدن.
برای چندتا از دوستانتون هم بفرستین تا منم دلگرم بشم.
به دوتا کیک وانیلی و شکلاتی نیاز داریم.
مواد لازم برای کیک وانیلی:
3 عدد تخم مرغ
200 گرم شکر (1پ)
300 گرم آرد(2 پ سرپر)
200 گرم خامه ترش
2ق غ کره ی ذوب شده خنک شده
1ق چ جوش شیرین
1 پاکت بکینگ پودر(2ق چ)
1/4 ق چ وانیل
👈تخم مرغ و شکر و وانیل رو 8 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه. جوش شیرین رو داخل خامه ترش حل کرده و به همراه کره به مواد اضافه می کنیم. آرد الک شده رو به همراه بکینگ پودر کم کم بهش اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم. مایه رو داخل قالب ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 25 تا 35 دقیقه می پزیم.
برای درست کردن کیک شکلاتی 2 ق غ از آرد رو کم کرده و 3 ق غ پودرکاکائو جایگزین می کنیم و همین مراحل رو تکرار می کنیم.
برای کرم :
300 گرم کره همدمای محیط
280 گرم شیرعسلی کاراملی شده
1 ق چ عصاره ی وانیل
👈مواد رو خوب با هم مخلوط می کنیم و کیک رو طبق کلیپ مونتاژ می کنیم.لایه های کیک رو با شیر یا شربت یا شیرکاکائو مرطوب کنید.
برای تزئین هم اضافات کیک ها رو پودر کرده و طرح شطرنجی میندازیم.(اول با خط کش خونه های مساوی ایجاد کنید بعد هر خونه رو با رنگ های متضاد پر کنید)
By:
@tatushik_gab 💝
Tr by:
@behh_food
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯