فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک لایه ای دو رنگ با بافت عالی و طعم محشر خدمت شما😍 @behh_food @behh_food 🌼بیست و سومین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی خدمت شما ✅سییوش کنید که این رسپی ها رو هیچ کجا راایگان بهتون نمیدن. برای چندتا از دوستانتون هم بفرستین تا منم دلگرم بشم. به دوتا کیک وانیلی و شکلاتی نیاز داریم. مواد لازم برای کیک وانیلی: 3 عدد تخم مرغ 200 گرم شکر (1پ) 300 گرم آرد(2 پ سرپر) 200 گرم خامه ترش 2ق غ کره ی ذوب شده خنک شده 1ق چ جوش شیرین 1 پاکت بکینگ پودر(2ق چ) 1/4 ق چ وانیل 👈تخم مرغ و شکر و وانیل رو 8 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه. جوش شیرین رو داخل خامه ترش حل کرده و به همراه کره به مواد اضافه می کنیم. آرد الک شده رو به همراه بکینگ پودر کم کم بهش اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم. مایه رو داخل قالب ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 25 تا 35 دقیقه می پزیم. برای درست کردن کیک شکلاتی 2 ق غ از آرد رو کم کرده و 3 ق غ پودرکاکائو جایگزین می کنیم و همین مراحل رو تکرار می کنیم. برای کرم : 300 گرم کره همدمای محیط 280 گرم شیرعسلی کاراملی شده 1 ق چ عصاره ی وانیل 👈مواد رو خوب با هم مخلوط می کنیم و کیک رو طبق کلیپ مونتاژ می کنیم.لایه های کیک رو با شیر یا شربت یا شیرکاکائو مرطوب کنید. برای تزئین هم اضافات کیک ها رو پودر کرده و طرح شطرنجی میندازیم.(اول با خط کش خونه های مساوی ایجاد کنید بعد هر خونه رو با رنگ های متضاد پر کنید) By:@tatushik_gab 💝 Tr by:@behh_food @behh_food کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯