.
@cakeyousef_com
.
.
❌نکات مهم کیک کاستلا👇
.
میزام مواد استفاده شده در فیلم دو برابر دستورالعمل ارائه شده میباشد و مناسب قالب 25×25 است .
.
کیک کاستلا به خاطر بافت خاص و بسیار لطیفی که دارد بعد از خارج شدن از فر کمی پف آن کم شده و کیک جمع میشود این مسئله عادی در پخت کیک کاستلا هست .
.
پخت این کیک در دو مرحله صورت میگیرد ابتدا به مدت 60 تا 70 دقیقه با فر روشن و سپس 30 دقیقه با فر خاموش انجام میگیرد
.
هنگام خارج کردن از قالب دقت کنید چون کیک بسیار لطیف بوده و احتمال خرد شدن کیک وجود دارد .
.
بعد از اینکه خمیر کیک داخل قالب ریخته شد حتما به کمک سیخ چوبی گلوله های باقی مانده در خمیر را حل کنید .
.
این کیک بسیار خوشمزه و لطیف، بر پایه کیک های کافه ای میباشد
.
❌دستورالعمل کیک کاستلا 👇
مناسب قالب مربع 15×15
مناسب قالب گرد 20تا23
.
کره 100 گرم
شیر 100گرم
زرده تخم مرغ 6 عدد
سفیده تخم مرغ 100 گرم
آرد 100 گرم
شکر 100 گرم
وانیلین نصف قاشق چای خوری
آب جوش 1 قاشق غذا خوری
نسکافه گلد 2 قاشق غذا خوری
حرارت فر 150 درجه
تایم پخت با فر روشن : 60 دقیقه
تایم پخت با فر خاموش: 30 دقیقه
استراحت بعد خارج شدن از فر نیم ساعت تا 1 ساعت داخل قالب
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁