سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥تخممرغ 4عدد
💥شکر گرانول 150گرم
💥وانیل 8گرم
💥شیر 100میلی لیتر
💥روغن 135میلی لیتر
💥آرد 175گرم
💥بکینگ پودر 8گرم
برای کرم زرد رنگ👇👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد
💥شکر گرانول 80گرم
💥وانیل 16گرم
💥نشاسته ذرت 50گرم
💥شیر 75میلی لیتر(برای یکدست شدن مواد)
💥شیر 500میلی لیتر
برای مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر ماسکارپونه 250گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 250میلی لیتر
تزئین روی دسر👇👇👇
💥میوه..... شکلات..... پسته
نکته ها👇👇👇
🍁🍁برای درست کردن کیک همه ی مواد حتما به دمای اتاق رسیده باشه.
🍁🍁قبل از تزئین کیک اجازه بدید کیک خنک بشه.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁تخممرغ ها رو توی ظرفی بشکنید شکر و وانیل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید. شیر و روغن رو اضافه کنید مخلوط کنید. بعدش آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید کامل مخلوط کنید
🍁🍁قالب کمربندی رو چرب کنید داخل قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونید 300گرم از مواد کیک بریزید داخل قالب و در فر از قبل گرم شده دمای 175درجه به مدت 10دقیقه قرار دهید.
🍁🍁زرده تخم مرغ به همراه شکر و وانیل رو داخل ظرفی خوب مخلوط کنید نشاسته ذرت به همراه 75میلی لیتر شیر رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
🍁🍁500میلی لیتر شیر مانده رو داخل ظرفی بریزید بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد حرارت را خاموش کنید کم کم مواد تخممرغی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید وقتی کامل مخلوط بشه. . بذارید خنک بشه بریزید توی قیف و بین کیک استفاده کنید.
🍁🍁کیک رو از فر خارج کنید بذارید خنک بشه مواد کرم رنگ رو بریزید روی لایه اول و خوب روش رو صاف کنید. باقیمانده کیک رو هم بریزید روش و کاملا صاف کنید.
🍁🍁کیک رو در فر از قبل گرم شده دمای 175درجه به مدت25تا 30دقیقه بذارید کامل بپزه.
🍁🍁بعداز پخت بذارید کیک خنک بشه.
🍁🍁پنیر ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل خوب هم بزنید بعدش خامه قنادی رو اضافه کنید مخلوط کنید تا یکدست بشه. روی کیک خنک شده بزنید و کیک رو باهاش کاور کنید.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁