5.07M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بمون چای دارچین هم دم کردم ☺️ . این نون رو اصلا نباید خورد ، باید سرمه کرد زد زیر چشم 😂 شفا میده اصلا از دستش ندید 👌 برای دوستاتون هم بفرستید 😉🌹 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 آرد ۳۵۰ گرم ( حدودا دو پیمانه + ۲ ق.غ ) آب ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان ) شکر ۲ ق.غ نمک ۱ ق.چ مخمر ۱ ق.غ کره ۳۰ گرم . مواد مغزی 👇 گردو ۸۰ گرم ( تقریبا یک مُشت ) شکر ۵۰ گرم ( یک چهارم پیمانه ) آرد نخودچی ۵۰ گرم ( سه چهارم پیمانه ) کره ۵۰ گرم آب یا شیر یا گلاب برای خمیر کردن . دمای فر و ماکروفر ۲۰۰ به مدت ۱۵ اگر نیاز بود مقداری هم گریل کنید . دمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۵ در فر دست‌ساز ( مصنوعی ) آموزش در هایلایت قرار دادم . توضیحات 👇 خمیر مرطوبی داره ، بنابراین صبوری کنید در حین ورز دادن خمیر جمع میشه . اما اگر خیلی حس کردید خیسه میتونید مقداری آرد اضافه کنید . نان خیلی شیرینی نیست اگر دوست دارید میتونید شکر مغزی رو بیشتر کنید که شیرین تر بشه . اگر آرد نخودچی ندارید ، میتونید آرد گندم رو تفت بدید بعد به مغزی اضافه کنید . امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️ نوش جانتون ♥️ . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁