بمون چای دارچین هم دم کردم ☺️
.
این نون رو اصلا نباید خورد ، باید سرمه کرد
زد زیر چشم 😂 شفا میده اصلا
از دستش ندید 👌
برای دوستاتون هم بفرستید 😉🌹
@
hassani.delish
@
hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
آرد ۳۵۰ گرم ( حدودا دو پیمانه + ۲ ق.غ )
آب ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان )
شکر ۲ ق.غ
نمک ۱ ق.چ
مخمر ۱ ق.غ
کره ۳۰ گرم
.
مواد مغزی 👇
گردو ۸۰ گرم ( تقریبا یک مُشت )
شکر ۵۰ گرم ( یک چهارم پیمانه )
آرد نخودچی ۵۰ گرم ( سه چهارم پیمانه )
کره ۵۰ گرم
آب یا شیر یا گلاب برای خمیر کردن
.
دمای فر و ماکروفر ۲۰۰ به مدت ۱۵
اگر نیاز بود مقداری هم گریل کنید .
دمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۵
در فر دستساز ( مصنوعی ) آموزش در هایلایت قرار دادم
.
توضیحات 👇
خمیر مرطوبی داره ، بنابراین صبوری کنید در حین ورز دادن خمیر جمع میشه .
اما اگر خیلی حس کردید خیسه میتونید مقداری آرد اضافه کنید .
نان خیلی شیرینی نیست اگر دوست دارید میتونید شکر مغزی رو بیشتر کنید که شیرین تر بشه .
اگر آرد نخودچی ندارید ، میتونید آرد گندم رو تفت بدید بعد به مغزی اضافه کنید .
امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️
نوش جانتون ♥️
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁