پنجمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ⭕️پایه چیزکیک: ۱۲۵ گرم:بیسکویت ۵۰ گرم:پسته بدون نمک ۱۳۰ گرم:کره ⭕️مخلوط چیزکیک: ۶۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم:شکر دانه ۸ گرم:وانیلی (۱ بسته) ۲۰۰ گرم:کرم پسته ۴۰ گرم:نشاسته ذرت ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۱۵۰ گرم:کرم پسته پسته بدون نمک اضافی، تمشک و لیمو (اختیاری) ✅دستورالعمل: ⭕️پایه چیز کیک: کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.پسته‌های بدون نمک را در غذاساز بریزید و آن‌ها را به پودر نرم آسیاب کنید.بیسکویت‌ها را در غذاساز بریزید و آن‌ها را به خرده‌های ریز آسیاب کنید.خرده‌های ریز بیسکویت را با پودر پسته در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد را به طور مساوی روی قالب کمربندی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید. آن را به طور محکم روی ته قالب فشار دهید (می توانید از ته قاشق برای کمک استفاده کنید). آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید. ⭕️مخلوط چیزکیک: در یک کاسه عمیق، نصف پنیر خامه‌ای را با شکر دانه دار، شکر وانیلی و خمیر پسته مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. باقیمانده پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و نشاسته ذرت را در کاسه الک کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و به لیسک عوض کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و به آرامی تخم مرغ را به مخلوط چیزکیک اضافه کنید. ⭕️پخت: قالب را چرب کنید و آن را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط چیزکیک پسته را داخل قالب بریزید. چیزکیک پسته را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۷ فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید. فر را خاموش کنید و به مدت ۱ ساعت چیزکیک را در فر بگذارید. این کار از فرو رفتن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند. پس از اتمام پخت، چیزکیک پسته را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود، ترجیحاً یک شب. ⭕️رویه پسته: کرم پسته را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید. کرم پسته ذوب شده را به طور مساوی روی چیزکیک پسته بریزید. ✅نکات: مقدار شکر را حسب ذائقه تنظیم کنید. چیزکیک پسته را به دلخواه تزئین کنید. قالب۲۲-۲۳ ‏@ayda_cake_bsk @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽