آموزش شکوآرت
@
caramela.cake1
گاهی دیدین مولد خیلی کوچیکه یا طرح های پیچیده زیادی داره و موقع خارج کردن فوندانت پوسته پوسته میشه گرچه روش هایی مثل فریز کردن هم وجود داره اما استفاده از شوکوآرت هم به حل این مشکل کمک میکنه
برای درست کردتش نیاز داریم به
پودر ژلاتین 12 گرم(اگه ژلاتین تون قویه میزان کمتر بریزین)
آب 30 گرم
30 گرم شکلات سفید
1/2 قاشق چایخوری گلیسیرین خوراکی
آب را به پودر ژلاتین اضافه کنید و 10 دقیقه استراحت دهید تا بشکفه
حالا در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین حل شود یا روی بخار آب قرار بدین
شکلات سفید را ذوب کرده و به مخلوط ژلاتین اضافه کنید.
گلیسیرین را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در این مرحله می توانید رنگ پودری یا ژله ای بر پایه روغن را اضافه کنید(مخصوص شکلات). یا می توانید بعداً، پس رنگ پودری رنگ کنید
اگه مواد سفت شد در صورت لزوم آن را برای چند ثانیه گرم کنید
حالا روی مولد یا مت مورد نظر پهن کنید
وقتی کمی خودش گرفت از مولد خارج کنین اگه طرح پیچیده ای داره کمی زمان بیشتری بدین
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁