طرز تهیه سوفله شکلات :😍😍
- قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای 180 سانتیگراد تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- کره را در تابهای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.
- آرد را 2 بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
- شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.
- مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
- زردههای تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
- سفیدههای تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.
- سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.
- ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا 3/4 آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.
- سینی فر را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر میگذاریم.
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪