#شیرینی_مشهدی_بدون_فر
قسمت دوم
ترجیحا بزارید مواد به دمای محیط برسن بعد استفاده کنید
مواد رو حتما دورگیری گیری تا بوی تخم مرغ نده
به جای کره میتونید از روغن جامد استفاده کنید (ترجیحا از کره ی گیاهی استفاده کنید )
شعله پخش کن رو از یک ربع قبل بزارید رو حرارت تا گرم بشه بعد ۱۵تا ۲۰دقیقه اجازه بدید شیرینی ها بپزن، سر ۱۵دقیقه چک کنید اگه دور شیرینی تا طلایی شده بود یعنی پخته اس
اگه از تابه دو طرفه استفاده میکنند واشر دور تابه رو بردارید (میتونید از کاغذ روغنی استفاده نکنید ایرادی نداره )، اگه از تابه معمولی استفاده میکنید دم کنی بزارید حتما
من از لیوان فرانسوی به عنوان پیمانه استفاده کردم،
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪