#شیرینی_مشهدی_بدون_فر قسمت سوم
طرز تهیه بریلو خونگی :
نشاسته ی ذرت یک قاشق غذاخوری
شکر یک سوم لیوان
آب یک چهارم لیوان
آب لیمو ترش تازه دو قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی ژله ای به مقدار لازم
اسانس از هر طعمی که دوست دارید در حد چند قطره
اول نشاسته ی ذرت رو با سه قاشق از آب مخلوط کنید تا یکدست بشه ، بعد باقی مونده ی آب و شکر رو بزارید رو حرارت متوسط گاز اجازه بدید شکر حل بشه ، وقتی شکر حل شد ترکیب نشاسته و آب رو به همراه آب لیمو ترش اضافه کنید و مخلوط کنید تا به غلظت برسه و رنگش شفاف بشه ، غلظتش بستگی داره به نوع استفاده ی شما از اون بریلو، اگه واسه شیرینی میخواید استفاده کنید باید غلیظ تر باشه و اگه واسه کاور کیک میخواید استفاده کنید باید رقیق باشه 😌
وقتی به غلظت مورد نظرتون رسید حرارت رو خاموش کنید رنگ خوراکی و اسانس رو اضافه کنید (اسانس قابل حذفه) و مخلوط کنید تا یکدست بشه😍
رنگ خوراکی و اسانس رو میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید 😊
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪