#شیرینی_پادرازی
مواد لازم👇👇👇
ارد برنج 100 گرم
ارد نخود چی 100 گرم
ارد سفید 180 گرم
روغن جامد طعم دار 210 گرم
عسل 50 گرم
زعفران و هل به میزان دلخواه
پودر شکر 50 گرم
ابتدا روغن را با پودر شکر به مدت 5 دقیقه میزنیم تا مثل بقیه شیرینی ها مواد پوکی بدست بیاد.زعفران کمی هل عسل کمی گرم شده را هم به این مواد اضافه میکنید تمام اردها را الک کرده روی این مواد تا یه خمیر یکدستی بدست بیاید.در یخچال نصف روز استراحت دهید.خمیر را در روی سطح کار باز کنید به قطر نیم الی 1 سانت کاتر بزنید در روی سینی کاغذ انداخته با فاصله بچینید.روی هر شیرینی را با زرده و زعفران دوبار رومال کنید و با چنگال خط بیاندازید.کمی کنجد هم برای تزیین استفاده کنید.
در فررم شده 170 به مدت تقریبی 12 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود.
فاصله بین شیرینی ها را حتما رعایت کنید.
عسل در تمام شیرینی ها و کیکها برای تیره تر شدن شکل ظاهر کاربرد دارد
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪