سوهان گردویی
خامه صبحانه۷۵گرم(حدود۲ق غ)
شکر۱۱۰گرم (نصف لیوان)
عسل۶۰گرم(۲ ق غ)(جاش گلوکز هم میشه)
کره۲۰گرم
پودر گردو۱۵۰گرم(حدود۱لیوان)
زعفران غلیظ۱ق م
آب لیمو۱ق م
شکر،خامه،عسل و کره رو با هم داخل یک تابه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم، مرتبا هم زدم.نمی خوایم بجوشه،فقط گرما حس بشه.بعد که گرم شد بهش زعفران و پودر گردو رو اضافه کردم و هم زدم،حدود۵دقیقه هم بعد اضافه کردن هم زدم و آخر کار آب لیمو رو ریختم و مخلوط کردم.از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه.
کف سینی کاغذ روغنی انداختم و کاغذ روغنی رو هم چرب کردم.مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم و در سینی با فاصله چند سانتی متری با قیف زدم،چون توی فر پهن میشه. بدون قیف هم میشه و با قاشق می تونید از مواد بردارید و با فاصله در سینی قرار بدید .
سینی رو در فر از پیش گرم شده بادمای۱۸۰تا۲۰۰درجه،ده دقیقه قرار دادم .
اگر توی فر شروع کرد به زدن حباب ، یعنی کارتون رو درست انجام دادید.
وقتی دور سوهان شروع به قهوه ای شدن کرد،کافیه و از فر خارج کنید.اگر زیاد توی فر بمونه بوی سوختگی می گیره و می سوزه.
برای پخت درفرگازی دما۲۰۰تا۲۴۰درجه، حدود ده دقیقه.
برای پخت در فر برقی دما۱۸۰تا۲۰۰درجه، المنت پایین روشن،حدود۸تا ده دقیقه.حتما یک سری بزنیدوچک کنیدوبراساس لم دستگاهوفرتون،مابقی رو تنظیم کنید.
بعد که از فر خارج کردم،گذاشتم خنک بشه و بعد جدا کردم.عجله نکنیداگرگرم بخواید جدا کنیدمی چسبه وجدا نمیشه،خنک بشه راحت جدا میشه
#سوهان_گردویی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆