مواد اولیه ؛
۱۵۰ گرم آرد. یکپیمانه آرد
۱۰۰ گرم آرد نخودچی. سه چهارم پیمانه
۵۰ گرم آرد برنج. ۳ ق غ پر آرد برنج
۱۵۰ گرم پودر شکر. یک پیمانه پودر شکر
۱۴۰ گرم روغن صاف. یک پیمانه ونیم روغن صاف
۵۰ گرم پودر هل. ۳ ق غ پر پودر هل
وانیل نوک ق درجه توستر ۱۶۰
درجه فر خانگی ۱۸۰
زمان پخت ۱۵ دقیقه
۵۰گرمپودر گردو دلخواه. داخل گلاب بندازید قبل از مغز زدن
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆