فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ پنکیک ژاپنیِ 😍 موادلازم برای ۴ عدد پنکیک: تخم مرغ: دوعدد شکر: دو ونیم قاشق غذاخوری وانیل: یک قاشق چ خ آرد: نصف لیوان بیکینگ پودر:یک ونیم قاشق چ خ روغن: ۳ قاشق غ خوری آب: ۵ قاشق غ خوری تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط کنید تا یکدست بشن… آرد و‌بیکینگ پودر رو توی مواد الک کنید و‌هم بزنید مخلوط آب و روغن رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد یکدست بشه و به غلظت توی کلیپ برسه… کف تابه نچسب رو کمی چرب کنید و از مواد بریزید… بزارید روی شعله ملایم و وقتی طلایی شد و سطح پنکیک حباب زد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه میتونید به جای شکر آب عسل و به جای آب از شیر استفاده کنید اگر میخواید قطر پنکیک زیاد بشه حتما از تابه کوچیک استفاده کنید… اگر تابه بزرگ باشه قطر پنکیک ها کمتر میشه… با عسل یا سس شکلات و میوه دلخواه نوش جان کنید آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆