کیک لبو
موادلازم کیک 👇👇
۱-آرد قنادی ۱۲۵ گرم
۲-بیکینگ پودر یک ق م خوری سرصاف
۳-تخم مرغ. سه عدد با احتساب پوست ۱۸۰ گرم
۴-روغن مایع ۷۰گرم
۵-شکردانه ریز ۱۲۵گرم
۶-نمک ۱/۸ ق چایخوری
۷-وانیل ۱/۴ ق چایخوری
۸-لبو پخته شده وریزرنده شده وبدون آب ۱۱۰گرم
دمای فر 👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید
طبقه وسط المنت پایین روشن به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
سایز قالب 👇👇
قالب میان تهی (خرطومی)که گنجایش ۱/۵ لیتررا داشته باشد
چرب و آرد پاشی شود
موادلازم کرم کره ای 👇👇
۱-نشاسته ذرت ۴۰گرم
۲-شیر ۱۸۰میلی لیتر
۳-شکر ۳۰گرم
۴-کره هم دمای محیط ۱۴۰ گرم
۵-پودر شکر۷۰ گرم
۶-آب لبو کمی غلیظ و خنک شده یک ق م خوری
👈چغندر (لبو) را بشورید با پوست بصورت ورقه ای برش بزنید و با مقداری آب و نبات بپزید
#کیک_لبو
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆