فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی کیک هویجمون🥕🍰 📍موادلازم: هویج:۳عدد بزرگ گردو و بادام خرد شده:نصفِ لیوان آرد:یک ونیم پیمانه شکر:یک پیمانه تخم مرغ:سه عدد روغن مایع:یک پیمانه وانیل:یه قاشق چای خوری بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری 📍طرز تهیه: هویج رو رنده کنید و آبشو بگیرید گردو و بادام رو خرد کنید و کنار بزارید تخم مرغ،شکر و وانیل رو مخلوط کنید و ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه… روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید و روی مواد الک کنید و بصورت دورانی و به یک سمت هم بزنید تا پف مواد نخوابه… هویج رنده شده و گردو و بادام رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید ✅برای طعم بهتر میتونید از کمی پودر دارچین هم استفاده کنید کف قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید ‌و آرد اضافی رو خارج کنید مواد رو داخل قالب بزارید و به مدت ۵۰ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید… بهتره فر رو از قبل گرم کنید… نیم ساعتِ اول در فر رو باز نکنید و بعداز اون با خلال دندون چک کنید اگر مواد به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته و وقتی طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه بدید سرد بشه و‌بعداز قالب به راحتی خارج کنید ‌وبه دلخواه برش بزنید و‌نوش جان آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆