رسپی کیک هویجمون🥕🍰
📍موادلازم:
هویج:۳عدد بزرگ
گردو و بادام خرد شده:نصفِ لیوان
آرد:یک ونیم پیمانه
شکر:یک پیمانه
تخم مرغ:سه عدد
روغن مایع:یک پیمانه
وانیل:یه قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
📍طرز تهیه:
هویج رو رنده کنید و آبشو بگیرید
گردو و بادام رو خرد کنید و کنار بزارید
تخم مرغ،شکر و وانیل رو مخلوط کنید و ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه…
روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید و روی مواد الک کنید و بصورت دورانی و به یک سمت هم بزنید تا پف مواد نخوابه…
هویج رنده شده و گردو و بادام رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید
✅برای طعم بهتر میتونید از کمی پودر دارچین هم استفاده کنید
کف قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و آرد اضافی رو خارج کنید
مواد رو داخل قالب بزارید و به مدت ۵۰ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید…
بهتره فر رو از قبل گرم کنید…
نیم ساعتِ اول در فر رو باز نکنید و بعداز اون با خلال دندون چک کنید اگر مواد به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته و وقتی طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه بدید سرد بشه وبعداز قالب به راحتی خارج کنید وبه دلخواه برش بزنید ونوش جان
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆