16.6M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
اسلایس نارگیل پسته مواد لازم کره نیوزلندی ۶۰۰ گرم خامه قنادی زده شده ۷۵۰ گرم شکلات سفید کارات ۲ و نیم کیلو نارگیل ۱ کیلو ۷۵۰ گرم عسل اكيلو مغز پسته خرد شده تقریبا اکیلو دستور" شکلات و به روش بنماری آب میکنیم نباید داغ بشه کره هم آب میکنیم نباید داغ بشه خامه زده کره و شکلات و با هم میریزیم داخل ظرف خوب هم میزنیم نارگیل و اضافه میکنیم دوباره خوب هم میزنیم نصف مواد و میریزیم داخل دیس تخت میکنیم میره فریزر (۲۰) الی(۳۰) دیقه عسل و میزاریم رو شعله جوش اومد بر میداریم پسته رو کم کم اضافه میکنیم هم میزنیم تا به انسجام برسه زیاد شل و زیاد سفت نباشه تختش میکنیم رو مواد نارگیل و نصف مواد نارگیل و میریزیم روش و دوباره تخت میشه میره فریزر (۲) ساعت میمونه میاریم بیرون به اندازه دلخواه برش میزنیم با کاتر بهتر بریده میشه لطفا تو ویترین گرم نزارید جای خنک بمونه . اندازه خونگی مواد نصف بشن . آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆