نان لوف فوکاچیا 🍞🫓
نان فوکاچیا از آن نانهایی است که درست کردن آن نیازی به مهارت خاصی در نان پزی ندارد چون ورز دادن لازم ندارد این نان فوکاچیا را با مقداری نمک دریایی و رزماری تازه مزه دار کردم که میتوانید آنها را حذف کنید.
✨مواد لازم
. آرد 1 پیمانه 125 گرم
. آب 1/2 پیمانه (98) گرم)
. استارتر 25 گرم یا مخمر فوری 2 گرم
. نمک 1/2 ق چ
. روغن زيتون 2-3 ق غ
✨مواد رویه
نمک دریایی
رزماری تازه یا خشک
طرز تهیه
آب و مخمر و آرد را مخلوط کنید و بعد از 30 دقیقه نمک و 1 قاشق روغن زیتون اضافه کرده و به طور یکنواخت مخلوط کنید خمیر فوکاچیا نسبتا شل است و نیازی به ورز دادن ندارد ولی باید هوادهی شود. این کار را با بردن دو دست خود به زیر خمیر و بالا آوردن آن و سپس گذاشتن آن در ظرف انجام دهید این کار را چندین بار انجام دهید سپس خمیر را 30 دقیقه استراحت دهید قالب لوف را چرب کرده و خمیر را به قالب منتقل کنید و صبر کنید تا حجم آن تقریبا دو برابر شود فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید روی خمیر 1 قاشق روغن زیتون ریخته و خمیر را با سر انگشتان خود گود بزنید مانند گود زدن روی نان بربری مواد رویه دلخواه را اضافه کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆