فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دسر بلژیکی 🍫🍮😍 مواد لازم پودینگ شکلاتی شیر پرچرب یک لیتر ارد گندم ۲ ق غ سر پر نشاسته ذرت ۳ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ سر پر خامه صبحانه ۴۰۰ گرم شکلات تلخ ۲۵۰ گرم ترکیبی تلخ و شیرین پودر ژلاتین ۳ ق غ + نصف پیمانه آب بنماری کنید بیسکوئیت پتی بور ۳ بسته استفاده کردم شکر ۱۱۰ گرم مواد لازم برای کانفیت میوه ای مارمالاد توت فرنگی ۳۰۰ گرم ژلاتین یک ق غ سر پر آب سرد یک چهارم لیوان بنماری کنید من از مارمالاد توت فرنگی استفاده کردم شما میتونید از هر مارمالادی که دوست داشتید استفاده کنید طرز تهیه پودینگ شکلاتی 🍫 شیر ارد، نشاسته ذرت، پودر کاکائو رو ترکیب کنید با ویسک تند تند هم بزنید بزارین رو حرارت خیلی کم تا بجوشه مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه زمانی که به جوش اومد حرارت و خاموش کنید شکلات و اضافه کرده و در آخر خامه رو هم اضافه کنید پودر ژلاتین بنماری شده رو هم اضافه کنید بزازین کنار قالب مورد نظر کمر بندی یا رینگ و آماده کنید یک لایه بیسکوئیت بچینین بعد پودینگ بریزین بزارین داخل فریزر ۲۵ دقیقه بمونه وقتی نیم بند شد دوباره بیسکوئیت بچینین بعد یک لایه مارمالاد و بریزین بزارین فریزر نیم بند بشه دوباره بیسکوئیت بچینین بعد دوباره پودینگ بریزین لایه ی آخر قسمت ژله ای . ژله شاه توت و با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید هم بزنید تا کاملا شفاف بشه بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید در اخر یک قطره رنگ ژله ای سیاه اضافه کردم کاملا که از دما افتاد نصف ژله رو بریزین روی دسر بزارین ۱۲ ساعت داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد هر جور خواستین تزیین کنید https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241