پان درآنچو کیک پرتقالی 🍊
پان درانچو (Pan d'Arancio) یک نوع کیک سنتی ایتالیایی است که به طور خاص با طعم پرتقال تهیه میشود. این کیک معمولاً از آرد، شکر تخم مرغ و آب پرتقال تازه درست میشود و به خاطر عطر و طعم خاصش محبوب است.
این کیک به عنوان یک شیرینی سنتی در مناطق مختلف ایتالیا به ویژه در نواحی جنوبی کشور شناخته شده است. مانند بسیاری از غذاهای سنتی پان دارانچو نیز از ترکیب تجربیات خانوادگی و محلی به وجود آمده و به مرور زمان توسعه یافته است.
اگر از طعم پرتقال خوشت میاد پاندر آنچو
یه کیک خوشمزه ای که برای صبحانه و عصرانه خیلی میچسبه
مواد لازم :
۲۵۰ گرم پرتقال
۲ عدد تخم مرغ
۳۰۰ گرم شکر
۱۰۰ میلی لیتر شیر
۱۰۰ میلی لیتر روغن فرابکر آخر فصل زی لیوا
۲۸۰ گرم آرد
۱ بسته بیکینگ پودر
طرز تهیه
ابتدا پرتقال ها را به خوبی بشویید و سپس آنها را به قطعات کوچک برش بزنید با پوست قطعات را داخل یک مخلوط کن همراه با شیر قرار دهید و
مخلوط کنید تا به یک کرم نرم تبدیل شود. کنار بگذارید.
در یک کاسه تخم مرغها را به همراه شکر با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا مخلوط روشن و پفکی شود.
سپس روغن زی لیوا و کرم پرتقالی را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. اکنون آرد و بیکینگپودر را کم کم اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود یک قالب کیک به قطر ۲۴/۲۶ سانتی متر را چرب کرده و آردپاشی کنید و مخلوط به دست آمده را داخل آن بریزید.
در فر ثابت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. تست خلال دندان را انجام دهید که باید خشک بیرون بیاید.
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241