22.73M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
به نظرم خوشمزه ترین و خوش عطرترین کیک همین کیک سیب و دارچینه😍 مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ لیوان روغن نصف لیوان شیر سه چهارم لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر دونیم ق.چ دارچین نصف ق.چ وانیل نصف ق.چ سیب دوعدد دمای فر گازی ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه سولاردوم و فر برقی ۱۶۵ درجه به مدت ۳۵ دقیقه طرز تهیه سیب هارو برش نازک بزنین. شکر و وانیل و تخم مرغ رو ۵ دقیقه باهمون بزنین تا خوب کشدار و حجیم بشه و کیکتون پف کنه. شیر و روغن رو اضافه کنین و باهمین بزنین. مرحله آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و با لیسک هم بزنین تا مواد باهم مخلوط بشن(۱ دقیقه هم با همزن بزنین تا گوله آردی توی کیک باقی نمونه) کف قالب رو چرب کنین و آرد پاشی کنین تا نچسب بشه(میتونین کاغذ روغنی هم بذارین) نصف مواد رو داخل قالب بریزین و روش از مخلوط شکر و پودر دارچین بریزین به همراه سیب و مابقی مواد رو بریزین ولایه آخر رو هم با مخلوط شکر و دارچین و سیب تزیین کنین🤤 برای پخت بدون فر، درون قابلمه رو آب کنین و قالب کیک رو داخلش بزارین (قالب کیک نباید با آب برخورد کنه و باید روی یک رینگ قرار بگیره) بزارین آب داخل قابلمه جوش بیاد و بعد دمکنی بزارین و اجازه بدین ۴۰ دقیقه با حرارت کم کیکتون بپزه. برای تست پختش خلال دندون داخل کیک کنین اگه خلال دندون تمیز بود یعنی کیک پخته شده و اگه خلال دندون خمیری شد یعنی کیک نپخته و باید بهش تایم بیشتری برای پخت بدین☺️نوش جونتون♥️✨ این کیک خوش عطر و طعم خوراکِ شب های پاییزه 🍁🍂☕️🍪 ‌ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆