به نظرم خوشمزه ترین و خوش عطرترین کیک همین کیک سیب و دارچینه😍
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
شیر سه چهارم لیوان
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر دونیم ق.چ
دارچین نصف ق.چ
وانیل نصف ق.چ
سیب دوعدد
دمای فر گازی ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه
سولاردوم و فر برقی ۱۶۵ درجه به مدت ۳۵ دقیقه
طرز تهیه
سیب هارو برش نازک بزنین. شکر و وانیل و تخم مرغ رو ۵ دقیقه باهمون بزنین تا خوب کشدار و حجیم بشه و کیکتون پف کنه. شیر و روغن رو اضافه کنین و باهمین بزنین. مرحله آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و با لیسک هم بزنین تا مواد باهم مخلوط بشن(۱ دقیقه هم با همزن بزنین تا گوله آردی توی کیک باقی نمونه)
کف قالب رو چرب کنین و آرد پاشی کنین تا نچسب بشه(میتونین کاغذ روغنی هم بذارین) نصف مواد رو داخل قالب بریزین و روش از مخلوط شکر و پودر دارچین بریزین به همراه سیب و مابقی مواد رو بریزین ولایه آخر رو هم با مخلوط شکر و دارچین و سیب تزیین کنین🤤
برای پخت بدون فر، درون قابلمه رو آب کنین و قالب کیک رو داخلش بزارین (قالب کیک نباید با آب برخورد کنه و باید روی یک رینگ قرار بگیره) بزارین آب داخل قابلمه جوش بیاد و بعد دمکنی بزارین و اجازه بدین ۴۰ دقیقه با حرارت کم کیکتون بپزه. برای تست پختش خلال دندون داخل کیک کنین اگه خلال دندون تمیز بود یعنی کیک پخته شده و اگه خلال دندون خمیری شد یعنی کیک نپخته و باید بهش تایم بیشتری برای پخت بدین☺️نوش جونتون♥️✨
این کیک خوش عطر و طعم خوراکِ شب های پاییزه 🍁🍂☕️🍪
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆