چیز کیک
🍮برای لایه پایینی
یک بسته بیسکوئیت پتی بور کاکائویی
کره آب شده ۷۵ گرم
🍮برای قسمت پنیری
پودر ژلاتین ۱ ق.غ سر خالی
پودر قند ۲ ق.غ
خامه صبحانه ۲ ق.ع
پنیر خامه ای ویلی یا ماسکارپونه ۲ ق.غ
پودر قند ۲.ق.غ
وانیل نوک ق.چ
انار و خلال پسته برای تزیین
🍮اول بیسکوئیت هارا پودر کنید و با کره مخلوط کنید.
🍮کپسول های کیکیزدی را داخل قالب مافینیا پیاله بگذارید.
🍮بیسکوئیت های پودرشده را داخل کپسول ریخته و با پشت قاشق فشار دهید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
🍮ژلاتین را با سه قاشق آب مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا آب شود.
🍮سپس خامه،پنیر پودرقند و وانیل را ریخته و دوباره روی بخار بگذارید تا آب شود.کمی که از داغی افتاد روی بیسکوییت ها ریخته و با دونه های انار و خلال پسته تزیین کنید.
🍮دو سه ساعت چیز کیک ها را در یخچال بگذارید تا ببندد. موقع سرو می توانید از کپسول ها جدا کنید.
🍮با اینمقدار حدود ۶ تا ۸ عدد چیزکیک خواهید داشت.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆