چیز کیک 🍮برای لایه پایینی یک بسته بیسکوئیت پتی بور کاکائویی کره آب شده ۷۵ گرم 🍮برای قسمت پنیری پودر ژلاتین ۱ ق.غ سر خالی پودر قند ۲ ق.غ خامه صبحانه ۲ ق.ع پنیر خامه ای ویلی یا ماسکارپونه ۲ ق.غ پودر قند ۲.ق.غ وانیل نوک ق.چ انار و خلال پسته برای تزیین 🍮اول بیسکوئیت هارا پودر کنید و با کره مخلوط کنید. 🍮کپسول های کیک‌یزدی را داخل قالب مافین‌یا پیاله بگذارید. 🍮بیسکوئیت های پودرشده را داخل کپسول ریخته و با پشت قاشق فشار دهید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. 🍮ژلاتین را با سه قاشق آب مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا آب شود. 🍮سپس خامه،پنیر پودرقند و وانیل را ریخته و دوباره روی بخار بگذارید تا آب شود.کمی که از داغی افتاد روی بیسکوییت ها ریخته و با دونه های انار و خلال پسته تزیین کنید. 🍮دو سه ساعت چیز کیک ها را در یخچال بگذارید تا ببندد. موقع سرو می توانید از کپسول ها جدا کنید. 🍮با این‌مقدار حدود ۶ تا ۸ عدد چیزکیک خواهید داشت. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆