کروسان اسفناج و پنیر🥐
مواد مورد نیاز:
خمیر هزارلا
پنیرفتا ۸۰ گرم
اسفناج پخته ۱۰۰ گرم
زیتون خرد شده ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ برای رومال
نمک و فلفل پودر سیر به مقدار مورد نیاز
سیاهدانه
طرز تهیه:
اسفناج پخته را با پنیر فتا،زیتون پودرسیر،نمک و فلفل مخلوط میکنیم،خمیر هزارلا را باز کرده و مانند فیلم به ۳ قسمت مساوی تقسیم میکنیم هر قسمت را به صورت اریب برش میزنیم،وسط خمیرها به اندازه ۱ قاشق از مواد آماده شده میریزیم و خمیر ها را رول میکنیم سپس با تخم مرغ رومال میزنیم و روی آن سیاهدانه یا کنجد میریزیم ، به مدت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا روی خمیر طلایی شود
#کروسان#کروسان_اسفناج_و_پنیر
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆