فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین کیک شیفون برای خامه من همیشه هر چی میخوام بین کیک بریزم(موز گردو شکلات هر چی) با خامه خوب قاطی میکنم و بعد لا به لای کیک میزنم آرد 1 و 1/4پیمانه، تخم مرغ 4عدد هم دمای محیط، شکر 1پیمانه، شیر 1/4 پیمانه، روغن مایع 1/4پیمانه، بکینگ پودر 1ق چ، وانیل 1/2ق چ، نمک 1پنس ⭕️ تخم مرغ رو که به دمای محیط رسیده با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کرم زنگ و کشدار بشه(دورگیری فراموش نشه) شیر و روغن رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن بزنید همزن رو بذارید کنار. مواد خشک رو که قبلا با هم ترکیب و 3بار الک کردید با کمک ویسک یا لیسک با مواد قاطی کنید(زیاد هم نزنید)قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید و کف قالب رو کاغذ بذارید مواد رو بریزید تو قالب 20 سانت و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 40دقیقه آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆