راحت ترین کیک شیفون
برای خامه من همیشه هر چی میخوام بین کیک بریزم(موز گردو شکلات هر چی) با خامه خوب قاطی میکنم و بعد لا به لای کیک میزنم
آرد 1 و 1/4پیمانه، تخم مرغ 4عدد هم دمای محیط، شکر 1پیمانه، شیر 1/4 پیمانه، روغن مایع 1/4پیمانه، بکینگ پودر 1ق چ، وانیل 1/2ق چ، نمک 1پنس
⭕️ تخم مرغ رو که به دمای محیط رسیده با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کرم زنگ و کشدار بشه(دورگیری فراموش نشه)
شیر و روغن رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن بزنید
همزن رو بذارید کنار. مواد خشک رو که قبلا با هم ترکیب و 3بار الک کردید با کمک ویسک یا لیسک با مواد قاطی کنید(زیاد هم نزنید)قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید و کف قالب رو کاغذ بذارید مواد رو بریزید تو قالب 20 سانت و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 40دقیقه
#کیک_شیفون
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆