فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*کیک زرشک و‌ پسته مواد لازم آرد قنادی یک پیمانه روغن نصف پیمانه شیر يك سوم پیمانه شکر نصف پیمانه تخم مرغ دوعدد زرشک خشک نصف پیمانه یا مقداری کمتر بیکینگ‌پودر یک قاشق چای خوری وانیل يك چهارم قاشق چاي خوری خلال پسته دقت کنید همه مواد هم دمای محیط باشن تو مرحله اول :شکر+تخم مرغ+وانیلو پنج دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه و حجم بگیره مرحله دوم:روغن مایع به همراه شیرو اضافه کنید در حد مخلوط شدن ۳۰ ثانیه هم بزنید مرحله اخر:آرد+بیکینگ پودرو ترکیب کنید و حتما الک کنید ،بعدش تو دو مرحله اضافه کنید و در حد ترکیب شدن هم بزنید زرشکو بشورید و خشک کنید با کمی ارد ترکیب کنید برای چرب کردن قالب :ترکیب مساوی(یک قاشق آرد+یک قاشق روغن مایع+یک قاشق کره) قالبتونو‌چرب کنید ،مایع کیکو بریزید ،بعدش مقداری زرشک و خلال پسته دوباره یک لایه مواد کیک و مجداا زرشکو پسته روی سطح کیک هم برای تزیین خلال پسته بریزید چند تا ضربه وارد کنید به قالب و بذاریدش داخل فر اگر مواد کیکتون خیلی شل بود و مثل ویدئو نبود میتونید کمی ارد اضافه کنید طبقه وسط حرارت از پایین دمای فر گازی ۱۸۰ فر برقی ۱۶۰ توستر۱۴۵ مدت زمان تقریبی پخت ۳۰ تا۴۵ دقیقه با سیخ‌چوبی‌تست کنید برای طلایی شدن روی کیک در فرهای گازی دو سه دقیقه پایانی از بالا روشن میکنیم آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆