پاندکیک این رسپی مناسب قالب ۱۶ سانت لوف هست. مواد لازم برای پاندکیک: ۲۰۰گ تخم مرغ دمای محیط ۵۵گ عسل ۸۵ گ شکر ۸۵ گ آرد ۵ گ بیکینگ پودر ۱۷ گ پودر کاکائو شیرین نشده ۸۵ گ خامه صبحانه گرم ۴۰ گ شکلات دارک ذوب شده ۶۵ گ کره ذوب شده دمای فر از قبل گرم شده: ۱۶۰‌درجه سانتی گراد مدت پخت: ۳۵~۴۰ دقیقه بسته به فر خودتون. مواد لازم برای پوشش شکلاتی🍫: ۶۰گ بادوم خرد شده ی رست شده ۲۰۰ گ شکلات دارک ۵۵٪ ۵۰ گ روغن هسته انگور 🟠 شکلات رو روی بن ماری ذوب کرده، روغن رو اضافه کنید و بعد بادوم. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆