#کیک_توت_فرنگی🍓
تخم مرغ ۲ عدد
آردقنادی ۱/۵ پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
نشاسته ذرت ۲ ق غ
اگر نداشتید ۱ ق آرد
شیر نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل نصف ق چ
توتفرنگی شیرین ۶،۷ عدد
اول از همه توت فرنگیا رو برش بزنید یکی دو قاشق شکر بزنید و کنار بذارید سفیده و زرده تخم مرغ ها رو جدا کنید و سفیده رو بزنید تا پف کنه و بذارید یخچال، بعد زرده ها رو همراه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه.
شیر رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تمام مواد خشک رو باهم یکی کنید و الک کنید و به مواد اضافه کنید ۳۰ ثانیه هم بزنید و روغن رو اضافه کنید و درحد یکدست شدن بزنید، حالا سفیده رو طی دو مرحله به آرامی و به صورت دورانی باهم مخلوط کنید و در ظرف موردنظرتون که آردپاشی کردید بریزید و توت ها رو بچینید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت ۴۵دقیقه بپزید.
نوش جان 😍💁🏻♀
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆