51.91M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍓 تخم مرغ ۲ عدد آردقنادی ۱/۵ پیمانه شکر سه چهارم پیمانه روغن مایع نصف پیمانه نشاسته ذرت ۲ ق غ  اگر نداشتید ۱ ق آرد شیر نصف پیمانه بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل نصف ق چ توت‌فرنگی شیرین ۶،۷ عدد اول از همه توت فرنگیا رو برش بزنید یکی دو قاشق شکر بزنید و کنار بذارید سفیده و زرده تخم مرغ ها رو جدا کنید و سفیده رو بزنید تا پف کنه و بذارید یخچال، بعد زرده ها رو همراه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه. شیر رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تمام مواد خشک رو باهم یکی کنید و الک کنید و به مواد اضافه کنید ۳۰ ثانیه هم بزنید و روغن رو اضافه کنید و درحد یکدست شدن بزنید، حالا سفیده رو طی دو مرحله به آرامی و به صورت دورانی باهم مخلوط کنید و در ظرف موردنظرتون که آردپاشی کردید بریزید و توت ها رو بچینید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت ۴۵دقیقه بپزید. نوش جان 😍💁🏻‍♀ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆