🍒😍 تخم مرغ ٣عدد كره ١٨٠گرم شكر ١٨٠گرم آرد ٣٠٠گرم پودرهل يك ق.م بيكينگ پودر دو ق.چ وانيل ١/٢ق.چ خامه صبحانه ٣/٤پيمانه آلبالو بدون هسته 😅٣٠٠گرم 🍒كره رو بذاريد به دماي محيط برسه با شكر و وانيل و هل بزنيد تا حجيم و كرم رنگ بشه حدود پنج دقيقه،بعد تخم مرغهارو كه به دماي محيط رسيده ،دونه دونه اضافه كنيد و هر كدوم و يك دقيقه بزنيد،بعد خامه رو اضافه كنيد و هم بزنيد. آرد و بيكينگ پودر و الك كنيد و به موادتون اضافه كنيد و با ليسك هم بزنيد. مواد اين كيك كمي منسجمه و روون نيست،تو قالب تارت كه كف اونو چرب كرديد و كاغذ روغني انداختيد ميريزيد ،سطحش و صاف ميكنيد.روش آلبالوهارو بچينيد.ميتونيد خلال پسته هم اضافه كنيد . ميره تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠طبقه وسط به مدت ٣٥دقيقه.قبل اينكه از فر خارج كنيد با خلال دندون چك كنيدش. اين كيك بخاطر بافت منسجمش پف زيادي نسبت به كيك شيفون نداره😊 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆