هدایت شده از ترشی و آش و سوپ 🥦🥘
سوپ قارچ و جو جو پرک 1 لیوان قارچ خرد شده 2 لیوان🍄 هویج 3 عدد🥕🥕 شیر 2 لیوان🥛 سیر 3 حبه🧄 سینه مرغ 1 عدد خامه 5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری🧈 شوید، نمک و فلفل به مقدار لازم🧂 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 طرزتهیه برای تهیه سوپ قارچ و جو، ابتدا درون قابلمه‌ای 5 لیوان آب بریزید و سینه مرغ، جو پرک، نمک و فلفل 🧂را درون آب بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2 الی 3 ساعت آرام آرام با هم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ می‌توانید هویج🥕 نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید. پس از این مدت زمان و پخت مواد، سینه مرغ را خارج کرده و به صورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید. سپس کره🧈، شیر داغ 🥛و قارچ🍄 خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 الی 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد. پس از آماده شدن سوپ، خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید. پس از آن، درون کاسه‌های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید. ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ آش پز 😍❤️آش خوشمزه بپزید👇🥘🫕🍜 https://eitaa.com/joinchat/1238434181C76cff11b9e آموزش سوپ و آش و غذای کودک😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🥣🧑‍🍳🥣🌸🍃༅࿐✾