یه شربت بار اوردم براتون هلو😁 با یه غلظت و قوام عالی بدون اینکه شکرک بزنه👌🏻 برای درست کردن بامیه شما نیاز به شربت بار دارین ✍️🏻مواد لازم: اب    یک لیوان شکر     دو لیوان هل    ۳ الی ۴ عدد‌ گلاب     یک چهارم لیوان‌ زعفران دم کرده غلیظ    ۳ ق غ جوهر لیمو   نصف ق چ‌‌ گلوکز ۲ ق غ ✍️🏻دستور: 🔹️اب و شکر رو روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه(بدون اینکه بهم بزنید) 🔸️شکر قبل از به جوش اومدن اب باید حل شده باشه 🔹️اگه شکر حل نشده ای کف ظرف بود به ارومی با قاشق از کف ظرف جدا کنید تا حل بشه‌ 🔸️گلاب و زعفرون و هل رو بهش اضافه کنید و بزارید ۱۵ دقیقه بجوشه‌ 🔹️خیلی کم جوهر لیمو در حد یک چهارم قاشق چ با دو ق غ اب سرد مخلوط کنید و با قلمو به دیواره قابلمه بکشید(دقت کنید قلمو به داخل شربت نزنید و اگه به شربت آغشته شد با اب تمیز کنید‌) ✍️🏻️اگه قلمو ندارید میتونید با دستمال مرطوب دیواره قابلمه تمیز کنید ✍️🏻این مرحله به شدت مهمه و باید مداوم تکرار کنید که شربت شکرک نزنه‌ 🔸️گلوکز و نصف ق چ جوهرلیمو به شربت اضافه کنید و بزارید به قوام بیاد‌ 🔹️وقتی قوام اومد بین دوانگشت تست کنید باید چسبنده باشه و مقداری شربت داخل نلبعکی بریزید و اجازه بدین تا خنک بشه،بعد خنک شدن باید مثل عسل باشه و به کندی حرکت کنه‌ 🔸️وقتی شربت قوام اومد حرارتو خاموش کنید و با دستمال مرطوب دیواره قابلمه رو تمیز کنید و اصلا قابلمه رو تکون ندین تا شربت خنک بشه ادامه نکات👇 ‌ ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾