یه شربت بار اوردم براتون هلو😁
با یه غلظت و قوام عالی بدون اینکه شکرک بزنه👌🏻
برای درست کردن بامیه شما نیاز به شربت بار دارین
✍️🏻مواد لازم:
اب یک لیوان
شکر دو لیوان
هل ۳ الی ۴ عدد
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۳ ق غ
جوهر لیمو نصف ق چ
گلوکز ۲ ق غ
✍️🏻دستور:
🔹️اب و شکر رو روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه(بدون اینکه بهم بزنید)
🔸️شکر قبل از به جوش اومدن اب باید حل شده باشه
🔹️اگه شکر حل نشده ای کف ظرف بود به ارومی با قاشق از کف ظرف جدا کنید تا حل بشه
🔸️گلاب و زعفرون و هل رو بهش اضافه کنید و بزارید ۱۵ دقیقه بجوشه
🔹️خیلی کم جوهر لیمو در حد یک چهارم قاشق چ با دو ق غ اب سرد مخلوط کنید و با قلمو به دیواره قابلمه بکشید(دقت کنید قلمو به داخل شربت نزنید و اگه به شربت آغشته شد با اب تمیز کنید)
✍️🏻️اگه قلمو ندارید میتونید با دستمال مرطوب دیواره قابلمه تمیز کنید
✍️🏻این مرحله به شدت مهمه و باید مداوم تکرار کنید که شربت شکرک نزنه
🔸️گلوکز و نصف ق چ جوهرلیمو به شربت اضافه کنید و بزارید به قوام بیاد
🔹️وقتی قوام اومد بین دوانگشت تست کنید باید چسبنده باشه و مقداری شربت داخل نلبعکی بریزید و اجازه بدین تا خنک بشه،بعد خنک شدن باید مثل عسل باشه و به کندی حرکت کنه
🔸️وقتی شربت قوام اومد حرارتو خاموش کنید و با دستمال مرطوب دیواره قابلمه رو تمیز کنید و اصلا قابلمه رو تکون ندین تا شربت خنک بشه
ادامه نکات👇
✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾