پاسخ تکمیلی
اصل نكته درباره اين جزيره و مثلث برمودا، اخباری است كه مخابره و ثبت شده است. در حدود سال 1355ش، يعني دو سال پيش از انقلاب اسلامي در ايران، در تمام مطبوعات و راديوها، اخباري عجيب و غريب از حوادث دردناك و اسرار¬آميز از اين جزيره و منطقه، نوشته و اعلام شد . متأسفانه بعضي، با شنيدن اين اتفاقات و مشخصات ادعا كردند يا احتمال دادند كه آن منطقه، همان جزيره خضرا است . وقتي اخبار دردآور و غم¬انگيز كشته شدن عده¬اي افراد بي¬گناه كه بعضاً راه را گم كردهاند يا سوار بر كشتي تجاري بودهاند دنيا را فرا گرفت همه را به تأسف و تأثر واداشت اگر كسي ادعا كند كه آن¬جا جزيره امام ما است و حضرت و يارانش چنين كارهايي را انجام دادهاند، اثر منفي بر اذهان همه مردم خواهد داشت.
وقتي از مدعيان وجود جزيره¬ خضرا مي¬پرسند: چرا تا به حال آن را كسي نديده است؟، مي-گويند: از قدرت خدا دور نيست كه آن را به حالت معجزه¬آسا و خارق¬العاده، از چشم¬ها دور كند و كسي آن را نبيند. [ جزيره خضراء، ناجي النجار، ص 55]
بايد از اينان پرسيد: اگر خدا چنين كاري را مي¬كند، چه لزومي براي نابودکردن هواپيماها و كشتي¬ها در آن منطقه هست و چرا بايد اين افراد بي¬گناه كشته شوند؛ در حالي كه مي¬شود آن جا را نبينند و ردّ شوند؟ در حالي كه آنچه در حديث جزيره خضرا آمده است، با فرض صحت آن، به كشته¬شدن دشمنان اشاره دارد. آيا كسي كه راه را گم كرده و اتفاقاً به آن¬جا رسيده، دشمن و مستوجب قتل است؟ آيا ارائه چنين تصويري از اسلام و امام، صحيح است؟
@chashmbe_rah