هدایت شده از آشپزی اسلامی
🔹اصلاح تغذیه یکی از بهترین راهها برای احیاء سنت نبوی🌹 طرز تهیه هریسه 🥣 ➖ پیاز را پوست کنده و به صورت کامل همراه گوشت داخل قابلمه سنگی بریزید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شود. 👈 به صورت مداوم کف آن‌را بگیرید. ➖ هنگامیکه گوشت نیم پز شد نمک آنرا افزوده و اجازه دهید کاملا بپزد. ➖ پس از آنکه گوشت پخته شد، پیاز را از قابلمه خارج کنید و دور بیندازید. ➖ گوشت و گندم پخته شده را جداگانه با گوشت کوب(چوبی) کامل له کنید. ➖ الزامی برای صاف کردن پوست گندم نیست ولی اگر می‌خواهید هلیم صاف و سبک‌تری داشته باشید می‌توانید گندم له شده را از آبکش یا الک رد کنید و پوست گندم را دور بیندازید. ➖ همچنین اگر تمایل به صاف کردن گندم نداشتید باید زمان بیشتری گندم را بکوبید تا پوست گندم به خوبی له شود. ➖ گوشت و گندم له وصاف شده را به قابلمه سنگی تمیزی منتقل کنید و روی شعله قرار دهید تا چند دقیقه باهم بپزد و اصطلاحاً جا بیفتند. ➖ اگر هریسه شما بیش از حد غلیظ بود مقداری آبجوش به آن اضافه کنید. @ashpazi_eslamii