🌸🍃
#دانستنیها
🍃
✅
#هندوانه در
#طب_سنتی ایرانی
🍉مزاج هندوانه سرد و تر است بنابراين به بدن خنكی می بخشد.
🍉هندوانه خوب بايد شكننده و ترد بوده و ريشه در داخل بافت خوراکی خود نداشته باشد.
🍉هندوانه باید طعم شيرين داشته باشد حال به هر رنگی که باشد از زرد گرفته تا قرمز.
🍉هندوانه در اصطلاح طب سنتی تيزی و حدت و حرارت خون را تعديل می بخشد.
🍉هندوانه مشکلات ناشی از افزايش حرارت بدن مانند خارش پوست، جوش و دملهای پوستی، خشكی بدن، خشكی مخاط و غيره و به دنبال آن تشنگی شديد و يبوست را کاهش می دهد.
#اطلاعات_عمومی