همان قانون از سرقت جلوگیری نمیکنید؟! پاسخی نمیشنوید! از مجلس میپرسید که شما در کسوت نمایندگان مردم چرا مسئولان و مراکز دستاندرکار را برای مقابله با سرقت، ملزم به اجرای قوانین موجود نمیکنید؟! پاسخهای متفاوت میشنوید، عدهای با شما همراهند و تعدادی هم، سکوت را ترجیح میدهند!
حالا در این تمثیل، جای «سرقت» را با «کشفحجاب» عوض کنید! آیا بیاعتنایی به کشف حجاب که به فرموده حکیمانه رهبر معظم انقلاب «هم حرام شرعی و هم حرام سیاسی» است، با آنچه در این تصویر و تمثیل فرضی آمده است کمترین تفاوتی دارد؟! لطفاً از کوره در نروید! اگرچه بسیاری از کشفحجابکنندگان از واقعیت پلشت این پدیده خبر نداشته و فریب خوردهاند و به قول حضرت آقا اگر بدانند که حقیقت ماجرا چیست، از آن دست میکشند، ولی اولاً در مثل مناقشه نیست و ثانیاً، کشف حجاب پدیدهای عفتسوز و خانوادهبرانداز است و از این منظر، اگر پلیدتر از سرقت نباشد، دستکمی هم از آن ندارد!
بر فرض که تهیه و تدوین قانون تازهای برای حجاب ضرورت داشته باشد! سؤال این است چرا مادام که قانون جدید به تصویب نرسیده است، این پدیده پلشت و خسارتآفرین به حال خود رها شده و برای پیشگیری از آن به قوانین موجود عمل نمیشود؟ آیا این بیتوجهی مصداق صریح قانونشکنی و «ترک فعل» نیست؟! بدیهی است که هست.
۴- شاید این احتمال را بدبینانه تلقی کنید! ولی درباره تهیه و تدوین لایحه حجاب نکاتی هست که علت و چرایی آن را در هالهای از ابهام فرو برده است. از جمله آن که؛
الف: با توجه به قوانین روشن و تعریفشدهای که در نظام حقوقی کشور برای مقابله با کشفحجاب وجود دارد، چه نیازی به تهیه و تدوین لایحه جدید بوده است؟!
ب: ممکن است گفته شود در قوانین موجود نواقص و کمبودهایی بوده است که باید اصلاح میشد! خُب، از آنجا که حجاب علاوهبر حکم شرع، یک ضرورت بنیادین در حفظ عفاف و بنیان خانواده است، قانون جدید باید در مقایسه با قانون موجود از تلاش و اهتمام بیشتری برای حفظ حجاب و نجات جوانان از چنبره فریب دشمنان و بداندیشان برخوردار باشد. که متاسفانه اینگونه نیست. بنابراین لایحه جدید برای چیست؟!
ج: لایحه عفاف و حجاب همانگونه که به آن اشاره شد، ضمن آن که نقش قابل قبولی در پیشگیری از بیحجابی ندارد، مسیر ارتکاب این جرم را هموارتر نیز میکند و در دیگر سوی، از هنگامی که خبر تهیه این لایحه مطرح شده است، همان برخورد نیمبندی که بر اساس قوانین موجود با پدیده کشف حجاب صورت میگرفت نیز کاهش چشمگیری داشته است! چرا؟! آیا این حرکت مصداق «بازی دو سر باخت» نیست؟!
۵- بدیهی است صف عوامل وابسته به سرویسهای بیگانه که کشف حجاب را به عنوان یک ماموریت انجام میدهند و برخی از آنها نیز دستگیر شدهاند، از صف دختران و خانمهای فریبخورده و جوزده جداست. مسئولان محترم باید طیف فریبخورده را از افتادن در گردابی که دشمن برای آنها تدارک دیده است، نجات بدهند. البته برخورد با هرکدام حساب جداگانهای دارد ولی پیشگیری از کشف حجاب در هر دو طیف ضروری است. مقابله با عوامل وابسته و مامور برای پیشگیری از اشاعه عامدانه بیحجابی و جلوگیری از کشفحجاب فریبخوردگان با انگیزه و هدف نجات آنها.