پاکوره بنگلادشی :
اجزاء
پنج عدد پیاز متوسط
یک فنجان عدس قرمز
یک و نیم پیمانه آرد نخودچی
نصف فنجان گشنیز سبز
یک قاشق غذاخوری سیر له شده
ادویه جات ترشی جات
سه قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق غذاخوری کاری
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
روش تهیه
در مخلوط کن عدس ها را با یک چهارم پیمانه آب اضافه کرده و مخلوط کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد و پیاز و آرد نخودچی و گشنیز و ادویه را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و در روغن با دمای متوسط سرخ می کنیم. همانطور که در فیلم نشان داده شده است
آن را با سس تند یا هر سسی که دوست دارید سرو می کنیم
🇮🇷کانال CMNEWS را به دیگران معرفی کنید👇
https://eitaa.com/CMNEWS