💉💉💉قبل از واکسیناسیون کدام مواد غدایی را بیشتر بخوریم؟؟💉💉💉 ادامه بحث آخر 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 3 .مصرف بیشتر سبزی ها و میوه ها: بطور کلی مصرف روزانه 5-۳ واحد از گروه سبزی ها و 4-2 واحد از گروه میوه ها، آنتی اکسیدان ها شامل روی، سلنیم، ویتامین A و ویتامین C را که برای عملکرد بهتر سیستم ایمنی 💪💪الزام هستند را تامین می کند. مصرف کافی سبزی ، ساالد و میوه قبل و پس از واکسیناسیون همراه با وعده های غذایی و در میان وعده ها توصیه می شود. 4 .مصرف منابع غذایی پروتئینی : مصرف روزانه مقادیر کافی از منابع غذایی پروتئین 🍗🍗و جایگزین های آن شامل انواع حبوبات، 🥚🥚🍳تخم مرغ، انواع گوشت بویژه گوشت سفید )مرغ، ماهی( نیز برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن توصیه می شود. منابع غذایی پروتئینی حاوی ریز مغذی هایی مانند روی و سلنیوم هستند که با خاصیت آنتی اکسیدانی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. شیر و لبنیات شامل ماست، پنیر و کشک نیز عالوه بر تامین کلسیم و فسفر، از منابع تامین پروتئین نیز می باشند. 5 .مکمل ویتامینD :ویتامین D تنها ویتامینی است که به مقدار الزم از منابع غذایی تامین نمی شود و براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت، الزم است ماهانه یک عدد مکمل 50 هزارواحدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن )جز در مادران باردار که دوز روزانه ۱000 واحدی دریافت می نمایند( مصرف شود. سایر ویتامین ها و امالح معدنی مورد نیاز بدن با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی و استفاده از گروههای غذایی اصلی شامل گروه نان و غالت ) بویژه سبوس دار(، گروه میوه ها، گروه سبزی ها، گروه شیر و لبنیات، گروه گوشت و تخم مرغ و حبوبات تامین می شود و نیازی به استفاده از مکمل های ویتامینی نیست. 🌺🌸🌼🌻🌷 📣 کانال رسمی مرکز خدمات حوزه‌ های علمیه استان مازندران شعبه ساری : 📞 تلفن: 33256456 011 0113326457 نمایندگی بابل: 011 32229958 011 32208748 🆔 لینک کانال مرکز خدمات : @csis_19 🙏لطفا_کانال_مرکز _خدمات _را به طلاب محترم _معرفی کنید 🙏