🥣خلال پلو 🥄مواد لازم خلال پرتقال150گرم خلال بادام 100گرم خلال پسته100گرم پياز 2عدد برنج3پيمانه شکر 2قاشق سوپخوري هويج1عدد آب3پيمانه کوفته ريزه سرخ کرده به ميزان لازم کره2قاشق سوپخوري روغن مايع2قاشق سوپخوري زعفران دم کرده3قاشق سوپخوري نمک به ميزان لازم 🧂طرز تهیه برنج را بشوييد به همراه نمک بخيسانيد خلال پرتقال را از 2 روز قبل، خيس کنيد و روزي چند بار آب روي آن را عوض کنيد. وقتي آخرين بار آب آن را گرفتيد، به آن شکر بزنيد و بگذاريد با3 پيمانه آب بجوشد. سپس آب آن را خالي کنيد و بگذاريد آب آن برود.خلال پسته و بادام را از 15 دقيقه قبل در آب سرد خيس کنيد و بعد در صافي بريزيد تا آب آن برود. سپس آنها را روي خلال پرتقال بريزيد. پياز را نگيني خرد کنيد و با مخلوط روغن و کره تفت دهيد. هويج را هم از قبل خلالي خرد کنيد و به پياز بيفزاييد تا تفت بخورد.در انتها، مخلوط خلال پسته، بادام و پرتقال را داخل مواد بريزيد. در اين مرحله، زعفران را نيز اضافه کنيد. برنج را در آب جوش بريزيد و پس از ري کردن، آن را آبکش کنيد.سپس مخلوط مواد را لابه لاي لايه هاي برنج بدهيد و آن را دم کنيد. 👇 🌸⃟🌷🍃🧕჻ᭂ࿐✰   @dadhbcx