♨️
«بازار ارز آزاد» یا «بازار ارز قاچاق»؟
👈 سالهاست که کشور ما درگیر یک معضل اقتصادی است به نام «تفاوت نرخ رسمی ارز با نرخ بازار آزاد»! مشکلی که هر چند وقت یکبار بهانهای میشود برای جراحیهای اقتصادی و کوچک شدن سفره مردم.
🔹 یکی از ضعفهای ما در مقابل دشمن نیز همین ضعف اقتصادی است که کاملاً اتفاقی، نحوه مدیریت ارز در کشور، بسیار منطبق بر دستورات یهودیان مستقر در نهادهایی مانند صندوق بینالمللی پول (IMF) است!
🔸 جالب است که دستورات صندوق بینالمللی پول، طرفدارانی در داخل کشور از جنس اصلاحطلب و اصولگرا، انقلابی و غیرانقلابی، چپ و راست و ... دارد. گویی، یهودیان صرفاً در جنگ سخت و در میدان رزم، دشمن ما هستند و آن دسته از یهودیانی که صندوق بینالمللی پول را در اختیار کامل دارند، دلسوز ما هستند و هیچ دشمنی با آرمانهای انقلاب ندارند.
🔘 اما آیا اساساً بازاری به نام «بازار ارز آزاد» داریم؟
🔹 با قاطعیت باید گفت که
ما چیزی به نام «بازار ارز آزاد» نداریم و این چیزی که از آن به عنوان بازار ارز آزاد نام میبرند، در واقع «بازار ارز قاچاق» است!
🔸 در واقع مدیران اقتصادی ما با رها کردن بازار نرخ ارز و زیرزمینی کردن آن، علاوه بر
ایجاد بستر برای انجام معاملات مشکوک، زمینه را برای ارتکاب جرائمی مثل ارتشاء، فرار مالیاتی، قاچاق کالا و ... را فراهم کردهاند!
🔹 حال آنکه این بازار، قاعدتاً میبایست کاملاً تحت مدیریت و نظارت دولت باشد تا ارز خارجی، نه وسیله مبادله شود و نه جایگزین پول ملی! و نه بستری شود برای ارتکاب جرائمی مانند ارتشاء، فرار مالیاتی، قاچاق کالا و ...!
🔸 نکته همینجاست؛ بازار «ارز قاچاق» شفاف نمیشود، چون درآمد سرشار حاصل از آن و بستر ارتکاب جرائم باید برای برخی باقی بماند.
🔘 این بازار زیرزمینی به معنای ایجاد بستر فساد است، به معنای کسری بودجه به واسطه فرار مالیاتی است، به معنای جراحیهای گاه و بیگاه مستضعفکش است، و در یک کلام؛
به معنای ایجاد «ذینفع گرانی» است!
💢
تا زمانی که این بازار غیرشفافِ زیرزمینیِ فسادزا از بین نرود و تمام مراودات مالی در بازار ارز، تحت نظارت دولت نباشد، هیچ تحولی متصور نیست.
@dadshahr_iranian