"
خُرما و خواص آن "
▫️
خرما، غذای مورد علاقه ی پیامبر اکرم
(صل الله علیه و آله) بوده و زیاد به آن توصیه کرده اند؛
لذا بهتر است همیشه در خانه خرما وجود داشته باشد و افطار با خرما، سنت نبوی است.
▫️
خرما، یک مادهی غذایی شیرین است که اصالت آن، به کشور عِراق برمیگردد.
این مادهی غذایی، نوع، مزه، اندازه و رنگهای متفاوتی دارد.
▫️
خُرما، حاوی مواد مُغَذّیِ مختلفی است، که ممکن است سطح کلسترولِ خون را تنظیم کنند، سلامتِ استخوانها را بهبود ببخشند، به زنان باردار کمک کنند و عملکردِ شناختی را بهبود دهند.
▫️بهترین خرما،
خرمای برنی و سپس
عجوه و
صرفان (نوعی عجوه) است.
بنابر قولی، خُرمای صرفان، سید خُرماهاست .
🔶 فوائد خرما عبارتند از:
۱_ شفای هر درد
۲_ درمان رطوبت بدن
۳_ درمان خشکی بدن
👈خواص
خُرمای برنی ( طبق روایات )
۱_ خُرما، شیطان را دور میکند!
۲_ موجب تقویت بدن میشود؛
۳_ محبت را زیاد میکند؛
۴_ شنوایی و بینایی را تقویت میکند؛
۵_ دل را نرم و ترغیب به عبادت میکند؛
۶_ غذا را هضم میکند؛
۷_ بیماری را برطرف میکند و درمان عمومی است؛
۸_ دهان را خوشبو میکند؛
۹_ معده را پاکسازی میکند؛
۱۰_ سیر میکند و غذا را بجایی میرساند که باید برسد ( هضم غذاهای قبلی )
۱۱_ خستگی را برطرف میکند؛
👈
خرمای عجوه
۱۲_ در روایات آمده، اولین درخت خرمایی که روی زمین روییده و همان درختی که همراه آدم نازل شده، خرمای عجوه است و باقی خرماها از خرمای
عجوه تشکیل شده اند؛
کسی که اول صبح چند خرمای
عجوه بخورد آن روز شیطان و هیچ سحر و زهری بر او اثر نمیکند!
دانش، نیاز هر خانواده سالم 👇🏻
🔸👉🏻
@daneshdustan
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄