" خُرما و خواص آن " ▫️خرما، غذای مورد علاقه ی پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) بوده و زیاد به آن توصیه کرده اند؛ لذا بهتر است همیشه در خانه خرما وجود داشته باشد و افطار با خرما، سنت نبوی است. ▫️خرما، یک ماده‌ی غذایی شیرین است که اصالت آن، به کشور عِراق برمی‌گردد. این ماده‌ی غذایی، نوع، مزه‌، اندازه و رنگ‌های متفاوتی دارد. ▫️خُرما، حاوی مواد مُغَذّیِ مختلفی است، که ممکن است سطح کلسترولِ خون را تنظیم کنند، سلامتِ استخوان‌ها را بهبود ببخشند، به زنان باردار کمک کنند و عملکردِ شناختی را بهبود دهند. ▫️بهترین خرما، خرمای برنی و سپس عجوه و صرفان (نوعی عجوه) است. بنابر قولی، خُرمای صرفان، سید خُرماهاست . 🔶 فوائد خرما عبارتند از: ۱_ شفای هر درد ۲_ درمان رطوبت بدن ۳_ درمان خشکی بدن 👈خواص خُرمای برنی ( طبق روایات ) ۱_ خُرما، شیطان را دور میکند! ۲_ موجب تقویت بدن میشود؛ ۳_ محبت را زیاد میکند؛ ۴_ شنوایی و بینایی را تقویت میکند؛ ۵_ دل را نرم و ترغیب به عبادت میکند؛ ۶_ غذا را هضم میکند؛ ۷_ بیماری را برطرف میکند و درمان عمومی است؛ ۸_ دهان را خوشبو میکند؛ ۹_ معده را پاکسازی میکند؛ ۱۰_ سیر میکند و غذا را بجایی میرساند که باید برسد ( هضم غذاهای قبلی ) ۱۱_ خستگی را برطرف میکند؛ 👈 خرمای عجوه ۱۲_ در روایات آمده، اولین درخت خرمایی که روی زمین روییده و همان درختی که همراه آدم نازل شده، خرمای عجوه است و باقی خرماها از خرمای عجوه تشکیل شده اند؛ کسی که اول صبح چند خرمای عجوه بخورد آن روز شیطان و هیچ سحر و زهری بر او اثر نمیکند!  دانش، نیاز هر خانواده سالم 👇🏻 🔸👉🏻 @daneshdustan ┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄