✅ رصد مطبوعات
🔻احمدینژاد پابرهنه آمد
🔹محمد عطریانفر به جام جم گفته است: با آنتروپی که نمیتوانیم کشور را اداره کنیم، باید قدرت برنامهریزی داشته باشیم. شما تصور کنید، آقای احمدینژاد پابرهنه وسط انتخابات ۱۳۸۴ آمد، نهاد اصولگرایی در این کشور طراحی داشت، برنامهریزی داشت، سروسامان داشت. خدا حفظ کند آقای ناطق عزیز را؛ میگفت از نردبان ما رفت بالا و نردبان را انداخت. یکدفعه آمدی وسط ماجرا و به هم زدی. چه کسی خیرش را برد؟
🔻سیاست خارجی ایران نباید همسو با اپوزیسیون باشد
🔹علی ماجدی سفیر پیشین ایران در آلمان به هممیهن گفته است : رویکرد سیاست خارجی ایران منافع اقتصادی و توسعهای کشور را نادیده میگیرد. ایران با رویکردی مشابه اپوزیسیون در صحنه بینالمللی، نمیتواند به توسعه دست پیدا کند.
او خواستار تغییر در جهتگیری سیاست خارجی ایران شده و افزوده: ایران اگر نگوییم چرخش ۱۸۰ درجهای بلکه لازم است چرخش دستکم ۹۰ درجهای در رویکرد سیاست خارجی خود ایجاد کند. تهران باید سیاست دشمنی با آمریکا را کنار بگذارد و از این فضای «نه جنگ و نه مذاکره» خارج شود. این سیاست به ضرر منافع ملی ماست. ما به دنبال این بودیم که سال ۱۴۰۴ از لحاظ اقتصادی به قدرت اول منطقه تبدیل شویم، اما با این سیاست نه تا سال ۱۴۰۴ بلکه تا سال ۱۴۲۴ هم به این هدف نمیرسیم.
ساماندهی مهاجران افغان جویای کار
مدیر اندیشکده دیاران در شرق نوشته است: در ایران، به دلایل اهمالکاریهایی که در دهههای گذشته از سوی دولتمردان صورت گرفته، قاچاق مهاجر از سمت مرزهای شرقی بسیار رواج دارد. تا سه سال پیش در افغانستان دریافت ویزاهای کوتاهمدت و کاری ورود به ایران برای افغانستانیها امری غیرممکن بود.
در دو سال گذشته، صدور ویزاهای کوتاهمدت از سوی سفارت ایران در افغانستان سهل شده است. اما همچنان ویزاهای کاری کوتاهمدت تعریف نشده است.تا وقتی که برای اشتغال مهاجران افغانستانی جویای کار در ایران و اتصال آنان به کارفرمایان ایرانی خواهان آنان تدابیر قانونی اندیشیده نشود، عملا ورود غیرقانونی به ایران متوقف نخواهد شد.
سه پیشنهاد برای عبور از شرایط کنونی
الیاس حضرتی در اعتماد سهشرط را برای عبور از آنچه که « انسداد موجود» خوانده، پیشنهاد کرده است: رهبری سید محمد خاتمی توسط تمام گفتمانهای اصلاحطلب ، تداوم بحثهای عالمانه و جلوگیری از تخریب یکدیگر - ائتلاف در مقاطع ضروری.
هجمه به شعسا و ناسا
کیهان سخنان برخی چهرههای اصلاحطلب را بازنشر کرده و نتیجه گرفته است: یکی از دلایل وجود دودستگی مطلق ـ مشارکت یا تحریم ـ در اصلاحطلبان انهدام تشکیلاتی آنان در سالهای اخیر است که عارف و موسویلاری، سران دو تشکیلات ارشد این طیف یعنی «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان- شعسا» و «نهاد اجماعساز اصلاحطلبان- ناسا» که از سوی برخی عناصر رادیکال مورد هجمه قرار گرفتند، به نشانه اعتراض استعفا کرده و هر دو تشکل منحل شدند. از این رو، سؤال اینجاست که اصلاحطلبان میخواهند زیر چتر نظام و قانون اساسی فعالیت کنند یا پادوی آمریکا و اسرائیل باشند؟/رصد
#طوفان_الأقصی
#لبیک_یا_خامنهای
#شرکتدرانتخابات_عملصالح
_
#دانایی_مقدمه_توانایی! وارد شوید!
@daneshvadanestan