🛍راهنمای خرید محصول⬇️⬇️⬇️ 🔮روغن نارگیل اصل و مرغوب در دمای بالای ۲۵ درجه به بالا حالت مایع شفاف دارد و زیر این دما منجمد شیری رنگ می‌باشد و کاملا باید بوی مطبوع نارگیل را بعد باز کردن سر بطریش احساس کرد👌 🍯🍯عسل طبیعی برخلاف تصور عموم، باید حتما بعد از مدتی حالت شکرک مانند به خودش بگیرد که نشان از زنده بودن و فعال بودن آنزیم‌های موجود در عسل می‌باشد عسل به دلیل داشتن همین آنزیم‌هاس که شفا بخش است؛ ولی متاسفانه خیلی‌ها فکر می‌کنند این عسل تقلبی می‌باشد !!! 🍯 آنزیم دیاستاز موجود در عسل که زنبور عسل خودش آن را به شهد اضافه می‌کند باعث این رخداد می‌شود 📣اگر حین خوردن عسل شکرک زده، خیلی راحت زیر زبان حل شد و هیچ صدای خرد شدنی نداشت، بابت آین عسل کاملا مطمئن باشید، ⬅️ پس عسلی بخرید که 1⃣ شکرک زده باشد 2⃣ و حین میل کردن زیر دندان صدای خرد شدن آن را حس نکنید 💠 درمانخانه اسلامی در فضای مجازی 💠 💠 https://zil.ink/darmaneslamii