🛍
راهنمای خرید محصول⬇️⬇️⬇️
🔮
روغن نارگیل اصل و مرغوب در دمای بالای ۲۵ درجه به بالا حالت مایع شفاف دارد و زیر این دما منجمد شیری رنگ میباشد و کاملا باید بوی مطبوع نارگیل را بعد باز کردن سر بطریش احساس کرد👌
🍯🍯
عسل طبیعی برخلاف تصور عموم، باید حتما بعد از مدتی حالت شکرک مانند به خودش بگیرد که نشان از زنده بودن و فعال بودن آنزیمهای موجود در عسل میباشد
عسل به دلیل داشتن همین آنزیمهاس که شفا بخش است؛ ولی متاسفانه خیلیها فکر میکنند این عسل تقلبی میباشد !!!
🍯 آنزیم دیاستاز موجود در عسل که زنبور عسل خودش آن را به شهد اضافه میکند باعث این رخداد میشود
📣
اگر حین خوردن عسل شکرک زده، خیلی راحت زیر زبان حل شد و هیچ صدای خرد شدنی نداشت، بابت آین عسل کاملا مطمئن باشید،
⬅️ پس عسلی بخرید که
1⃣ شکرک زده باشد
2⃣ و حین میل کردن زیر دندان صدای خرد شدن آن را حس نکنید
💠 درمانخانه اسلامی در فضای مجازی 💠
💠
https://zil.ink/darmaneslamii