😋🤗
زولبیا و بامیه بخوریم یا نخوریم؟
🌕زولبیا و بامیه در این سالها به نوعی پای ثابت سفره های ایرانی است. طراحی شیرینیهای ایرانی چون حلوا، زولبیا و بامیه، همیشه شامل دو جزء چربی و شیرینی است که موجب افزایش قوا میشود.
🌕حلوای کمچرب خوب است و خوردن آن توصیه میشود ولی در مصرف زولبیا و حلوای خیلیشیرین نباید زیادهروی شود چون روغن زیاد دارند که میتواند اخلاط نامناسب تولید کند و همچنین شیرینی زیاد، موجب تشنگی، ضعف گوارشی، کاهش اشتها و در نهایت چاقی میگردد
🌕بهتر است زولبیا و بامیه، جهت رفع هوس و به میزان بسیار کم، یک تا دو ساعت پس از افطار خورده شود
💠 درمانخانه اسلامی در فضای مجازی 💠
💠
https://zil.ink/darmaneslamii