📌 چگونه آشپزی کنیم / آشپزی سالم
🥩🍗بهتر است گوشتهای تر (مثل ماهی، مرغ، گوسفند و ... که نسبتا نرم و سست هستند) را خوب کباب کرد تا تری آنها کمتر و متعادلتر شوند و...
🍖در طرف مقابل، گوشتهای با ماهیت خشک (مثل بز، گاو، شتر، گوشت شکار و ... که نسبتا سفت و متراکم هستند) را کامل پخت یا بخارپز نمود
⬅️
این توصیهها برای این است که بدن انسان بهتر بتواند از آن گوشت استفاده کرده و کمتر ضرر بیند
🍲
در قدیم برای بخارپز کردن، گوشت را بالای ظرف آب جوش قرار داده و میچرخاندند
⬅️ این کار جالب، بسیار بهتر از بخارپزی امروزی است که در ظروف در بسته انجام می شود چرا که در حالت سنتی، مواد زائد و بخارات برخواسته از گوشت، خارج و دفع می شود👌
⬅️اما در شیوه امروزی، دوباره به غذا بر میگردد که مضر هستند
🥣
در شیوه سنتی، معمولا درب غذا گذاشته نمیشود تا همین مواد زائد، به صورت بخار و گاز، خارج و دفع شوند و مواد زائد سنگین تر نیز که به صورت کف، روی غذا ایجاد می شود، رویت و گرفته و خارج میگردد؛ لذا غذای حاصله، بسیار خوشرنگ، خوش طعم و پر خاصیت بوده، عاری از مواد زائد اولیه خواهد بود
💠 درمانخانه اسلامی در فضای مجازی 💠
💠
https://zil.ink/darmaneslamii