🟢کاسنی در طب سنتی
🍀مزاج: درجه اول سرد و تر
🍀خواص: مسکن صفرا، خون و تشنگی است.
🍀باید تازه و نشسته مصرف شود؛ چون در اثر شستن جزء لطیف آن از بین میرود.
🍀برای کبد گرم و سرد مفید بوده و هرچه تلختر باشد، در رفع بیماریهای کبدی مفیدتر است.
🍀اگر آن را بجوشانید، تا ساقه و برگ آن پاره شده و آب رقیق از آن جدا شود، سپس با نبات یا ترشی مصرف کنید؛ در تصفیه خون بیهمتاست.
🍀ضماد برگ آن با سرکه جهت سردرد گرم و خشک مفید است.
✅مصلحات: شکر سرخ، شربت بنفشه، سکنجبین، دارچین، هل
📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی
#گیاه_درمانی
☘
@darmangaram☘