🟢کاسنی در طب سنتی 🍀مزاج: درجه اول سرد و تر 🍀خواص: مسکن صفرا، خون و تشنگی است. 🍀باید تازه و نشسته مصرف شود؛ چون در اثر شستن جزء لطیف آن از بین می‌رود. 🍀برای کبد گرم و سرد مفید بوده و هرچه تلخ‌تر باشد، در رفع بیماری‌های کبدی مفیدتر است. 🍀اگر آن را بجوشانید، تا ساقه و برگ آن پاره شده و آب رقیق از آن جدا شود، سپس با نبات یا ترشی مصرف کنید؛ در تصفیه خون بی‌همتاست. 🍀ضماد برگ آن با سرکه جهت سردرد گرم و خشک مفید است. ✅مصلحات: شکر سرخ، شربت بنفشه، سکنجبین، دارچین، هل 📚منبع:‌ مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی @darmangaram