غذاهایی که بهتر است در موقع شیوع کرونا مصرف نشود!
◽از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و فست فود ها اجتناب شود.
◽از مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی که شکر زیاد دارد اجتناب شود.
◽از مصرف کیک های چرب و تنقلات چرب و شور پرهیز شود.
◽اسیدهای چرب ترانس مصرف نشود این اسیدهای چرب که در روغن های جامد و مارگارین و کیک ها و شیرینی ها وجود دارد به کاهش قدرت سیستم ایمنی می انجامد.
◽لبنیات پر چرب حتی الامکان مصرف نشوند.
#گیاه_درمانی
☘
@darmangaram☘