آنچه که باید در مورد تخم مرغ بدانید!
👈مزاج زرده تخم مرغ مایل به گرمی و سفیده ی آن سرد و تر در درجه دوم است.
👈سفیده تخم مرغ در عین داشتن پروتئین بالا، خون لزج، بلغمی و غلیظی تولید میکند و باید تا حد امکان مصرف آن را محدود کرد، ولی در صورت الزام مصرف، با نمک و روغن و کمی فلفل اصلاح میگردد.
👈سفیده همچنین دیرهضم است و فقط معده های گرم و افراد پرتحرک میتوانند آن را هضم کنند.
👈بنابراین اگر بدن فرد دارای اخلاط غلیظ و لزج باشد، نباید سفیده تخم مرغ میل کند.
.
#گیاه_درمانی
☘
@darmangaram☘