یک ساعت بعد از خوردن افطاری تا آخر شب زمان مناسبی برای خوردن سالاد سبزیجات و میوه جات آب و مایعات میباشد. _ کسانی که در طول روز کار سخت و بدنی انجام میدهند و انرژی زیادی لازم دارند میتپانند آخر شب یا دو ساعت قبل از اذان صبح مقداری ارده میل نمایند ارده را میتوان با عسل یا شیره ی انگور میل نمود وتا قبل از اذان به مقدار کافی آب و مایعات نوشید. _ خوردن غذاهای سرخ کرده ، ادویه جات تند و تیز ،غذاهای پرچرب باعث تشنگی بیش از حد در طول روز میشود. _ خوردن چای و نوشیدنیهای کافیین دار ، قهوه،و نسکافه، باعث دفع آب زیادی از بدن و تشنگی می شود. _ برای رفع تشنگی در طول روز میتوان از شربت چهار تخمه استفاده کرد(چهار تخم را قبلا درآب بخیسانید تا لعاب بدهد) از این نوشیدنی میتوان قبل از سحری و شب بعد از افطار استفاده کرد. _ در ماه مبارک از پرخوری و خوردن چند نوع غذا با هم پرهیز شود . _ استفاده از زولبیا،بامیه،گوش فیل به هیچ عنوات توصیه نمی شود، مضرات این گونه شیرینی ها بسیار زیاد است. _ مصرف مغز پسته،گردو،بادام،فندق،کنجد،جوانه گندم، جوانه یونجه بسیار مفید است. _ شربت رب انار و عسل ،آبلیمو تازه و عسل،شربت خاکشیر و چها تخم بسیار مفید است. _ کلا ماست با هیچ غذایی خورده نشود. _ غذا با بسم الله الرحمن الرحیم شروع شود و قبل و بعد از غذا مقدار کمی نمک بچشید ، غذا را با دست راست میل کنید ، لقمه های غذا کوچک و خوب جویده شود. _ مصرف شیرینی زیاد همراه غذا مضر است ، بهتر است از قند های طبیعی مثل خرما، مویز ، عسل و.... استفاده شود. در کنار رعایت اصول غذایی که عامل سلامت جسم است روزه باید عامل خود سازی و رسیدن به مقام بندگی خدا باشد ولازمه ی آن رعایت غذای چشم و گوش و زبان و کنترل افکار انسان است. بهتر است برای شناخت مزاج و غذاهای موافق مزاج شخص برای ماه مبارک به حکمای طب سنتی و اسلامی مراجعه شود. ، 🔴توصیه های تغذیه درماه رمضان👆👆 برای سلامتی وفرج امام زمان صلوات 👉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌺🍃 @darmangaram