یک ساعت بعد از خوردن افطاری تا آخر شب زمان مناسبی برای خوردن سالاد سبزیجات و
میوه جات آب و مایعات میباشد.
_ کسانی که در طول روز کار سخت و بدنی انجام میدهند و انرژی زیادی لازم دارند میتپانند آخر
شب یا دو ساعت قبل از اذان صبح مقداری ارده میل نمایند ارده را میتوان با عسل یا شیره ی
انگور میل نمود وتا قبل از اذان به مقدار کافی آب و مایعات نوشید.
_ خوردن غذاهای سرخ کرده ، ادویه جات تند و تیز ،غذاهای پرچرب باعث تشنگی بیش از حد در
طول روز میشود.
_ خوردن چای و نوشیدنیهای کافیین دار ، قهوه،و نسکافه، باعث دفع آب زیادی از بدن و تشنگی
می شود.
_ برای رفع تشنگی در طول روز میتوان از شربت چهار تخمه استفاده کرد(چهار تخم را قبلا درآب
بخیسانید تا لعاب بدهد) از این نوشیدنی میتوان قبل از سحری و شب بعد از افطار استفاده کرد.
_ در ماه مبارک از پرخوری و خوردن چند نوع غذا با هم پرهیز شود .
_ استفاده از زولبیا،بامیه،گوش فیل به هیچ عنوات توصیه نمی شود، مضرات این گونه شیرینی
ها بسیار زیاد است.
_ مصرف مغز پسته،گردو،بادام،فندق،کنجد،جوانه گندم، جوانه یونجه بسیار مفید است.
_ شربت رب انار و عسل ،آبلیمو تازه و عسل،شربت خاکشیر و چها تخم بسیار مفید است.
_ کلا ماست با هیچ غذایی خورده نشود.
_ غذا با بسم الله الرحمن الرحیم شروع شود و قبل و بعد از غذا مقدار کمی نمک بچشید ، غذا را
با دست راست میل کنید ، لقمه های غذا کوچک و خوب جویده شود. _ مصرف شیرینی زیاد
همراه غذا مضر است ، بهتر است از قند های طبیعی مثل خرما، مویز ، عسل و.... استفاده شود.
در کنار رعایت اصول غذایی که عامل سلامت جسم است روزه باید عامل خود سازی و رسیدن
به مقام بندگی خدا باشد ولازمه ی آن رعایت غذای چشم و گوش و زبان و کنترل افکار انسان
است.
بهتر است برای شناخت مزاج و غذاهای موافق مزاج شخص برای ماه مبارک به حکمای طب
سنتی و اسلامی مراجعه شود.
،
🔴توصیه های تغذیه درماه رمضان👆👆
برای سلامتی وفرج امام زمان صلوات
👉 🌺🍃
#گیاه_درمانی
☘
@darmangaram☘